Mogyorós kakaó
A mogyorós kakaó különleges, megnyugtató ital, amely ideális választás lehet hideg téli napokon, vagy egyszerűen csak a relaxálós pillanatokhoz. A kakaópor gazdag, krémes ízt kölcsönöz az italnak, míg a mogyoró egyedülálló élményt nyújt.
Elkészítési idő 5 minutes
Főzési idő 25 minutes
Összes idő 30 minutes
Mennyiség/űrtartalom 0.9 l
Alapanyagok
- 100 g törökmogyoró
- 30 g eritrit
- 1 evőkanál kakaópor
- 1 késhegynyi vanília őrlemény
- 1 evőkanál Olajessimo vagy más növényi olaj
- 1 g só
- víz a maximum jelzésig
Így készítsd!
-
Az összes hozzávalót a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük. Ráillesztjük a gép fejét, kiválasztjuk a megfelelő programot és elindítjuk.
-
Program: "soymilk", vagy "five grain"
-
A program lejárta után a kész italt beleöntjük a géphez tartozó szűrőkancsóba. A szűrleményt spatulával kinyomkodjuk.
-
Ha nem csupán kakaót, hanem csokis italt szeretnénk készíteni, akkor a program lejárta és szűrés után, az italba turmixolhatunk magas kakaótartalmú csokoládét.