Go Back
+ servings
Nyomtatás

Mogyorós kakaó

A mogyorós kakaó különleges, megnyugtató ital, amely ideális választás lehet hideg téli napokon, vagy egyszerűen csak a relaxálós pillanatokhoz. A kakaópor gazdag, krémes ízt kölcsönöz az italnak, míg a mogyoró egyedülálló élményt nyújt.
Elkészítési idő 5 minutes
Főzési idő 25 minutes
Összes idő 30 minutes
Mennyiség/űrtartalom 0.9 l

Alapanyagok

  • 100 g törökmogyoró
  • 30 g eritrit
  • 1 evőkanál kakaópor
  • 1 késhegynyi vanília őrlemény
  • 1 evőkanál Olajessimo vagy más növényi olaj
  • 1 g
  • víz a maximum jelzésig

Így készítsd!

  1. Az összes hozzávalót a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük. Ráillesztjük a gép fejét, kiválasztjuk a megfelelő programot és elindítjuk.
  2. Program: "soymilk", vagy "five grain"
  3. A program lejárta után a kész italt beleöntjük a géphez tartozó szűrőkancsóba. A szűrleményt spatulával kinyomkodjuk.
  4. Ha nem csupán kakaót, hanem csokis italt szeretnénk készíteni, akkor a program lejárta és szűrés után, az italba turmixolhatunk magas kakaótartalmú csokoládét.