Málnás joghurtfagyi

Málnás joghurtfagyi

A friss málna és "joghurt" ellenállhatatlan kombinációja. Friss, hűsítő, igazán gyümölcsös.
Elkészítési idő 5 minutes
Főzési idő 10 minutes
Összes idő 15 minutes
Mennyiség/űrtartalom 4

Alapanyagok

  • 400 g málna
  • 4 dl kókuszjoghurt
  • 30 g Gál glicin vagy eritrit
  • 3-4 csepp citromlé

Így készítsd!

  1. A megtisztított málnát a joghurtot és a glicint,pár csepp citromlével, a Vegital növényi italkészítő „Nyers magtejek”/Juice programjával krémes állagúra turmixoljuk.
  2. Műanyag dobozba rakjuk, majd a fagyasztóba. 1 óra múlva botmixerrel turmixoljuk ,3-4 szer megismételjük, hogy a jégkristályok jól összetörjenek, és kellemes, krémes állagú fagyit kapjunk.
  3. Fontos, hogy a fogyasztás előtt kb. 20 perccel vegyük ki a mélyhűtőből, ne legyen annyira megfagyva.

Jegyzetek

Mojzes Éva receptje (https://mojzeske.blogspot.com/)

A tejmentesreceptek.hu oldalon található receptek, fotók és további tartalmak felhasználása részben, vagy egészben, kizárólag a Vegital írásos engedélyével történhet. A tartalmak engedély nélküli publikációja jogi következményeket von maga után.

Recept kereső
Legújabb receptek