Málnás joghurtfagyi
A friss málna és "joghurt" ellenállhatatlan kombinációja. Friss, hűsítő, igazán gyümölcsös.
Elkészítési idő 5 minutes
Főzési idő 10 minutes
Összes idő 15 minutes
Mennyiség/űrtartalom 4 fő
Alapanyagok
- 400 g málna
- 4 dl kókuszjoghurt
- 30 g Gál glicin vagy eritrit
- 3-4 csepp citromlé
Így készítsd!
-
A megtisztított málnát a joghurtot és a glicint,pár csepp citromlével, a Vegital növényi italkészítő „Nyers magtejek”/Juice programjával krémes állagúra turmixoljuk.
-
Műanyag dobozba rakjuk, majd a fagyasztóba. 1 óra múlva botmixerrel turmixoljuk ,3-4 szer megismételjük, hogy a jégkristályok jól összetörjenek, és kellemes, krémes állagú fagyit kapjunk.
-
Fontos, hogy a fogyasztás előtt kb. 20 perccel vegyük ki a mélyhűtőből, ne legyen annyira megfagyva.
Jegyzetek
Mojzes Éva receptje (https://mojzeske.blogspot.com/)