Go Back
+ servings
Print

Málnás joghurtfagyi

A friss málna és "joghurt" ellenállhatatlan kombinációja. Friss, hűsítő, igazán gyümölcsös.
Prep Time 5 minutes
Cook Time 10 minutes
Total Time 15 minutes
Servings 4

Ingredients

  • 400 g málna
  • 4 dl kókuszjoghurt
  • 30 g Gál glicin vagy eritrit
  • 3-4 csepp citromlé

Instructions

  • A megtisztított málnát a joghurtot és a glicint,pár csepp citromlével, a Vegital növényi italkészítő „Nyers magtejek”/Juice programjával krémes állagúra turmixoljuk.
  • Műanyag dobozba rakjuk, majd a fagyasztóba. 1 óra múlva botmixerrel turmixoljuk ,3-4 szer megismételjük, hogy a jégkristályok jól összetörjenek, és kellemes, krémes állagú fagyit kapjunk.
  • Fontos, hogy a fogyasztás előtt kb. 20 perccel vegyük ki a mélyhűtőből, ne legyen annyira megfagyva.

Notes

Mojzes Éva receptje (https://mojzeske.blogspot.com/)