A friss málna és "joghurt" ellenállhatatlan kombinációja. Friss, hűsítő, igazán gyümölcsös.
Elkészítési idő5minutes
Főzési idő10minutes
Összes idő15minutes
Mennyiség/űrtartalom4fő
Alapanyagok
400gmálna
4dlkókuszjoghurt
30gGál glicinvagy eritrit
3-4cseppcitromlé
Így készítsd!
A megtisztított málnát a joghurtot és a glicint,pár csepp citromlével, a Vegital növényi italkészítő „Nyers magtejek”/Juice programjával krémes állagúra turmixoljuk.
Műanyag dobozba rakjuk, majd a fagyasztóba. 1 óra múlva botmixerrel turmixoljuk ,3-4 szer megismételjük, hogy a jégkristályok jól összetörjenek, és kellemes, krémes állagú fagyit kapjunk.
Fontos, hogy a fogyasztás előtt kb. 20 perccel vegyük ki a mélyhűtőből, ne legyen annyira megfagyva.