Málnakrémleves 2.

Málnakrémleves

Finom, hűsítő málnakrémleves, ami akár desszertként is megállja a helyét egy meleg nyári napon.
Elkészítési idő 5 minutes
Főzési idő 25 minutes
Összes idő 30 minutes
Mennyiség/űrtartalom 0.9 l

Alapanyagok

  • 300 g málna
  • 45 g eritrit vagy cukor
  • 0,5 db citrom leve
  • 10 g vaníliás eritrit vagy vaníliás cukor
  • 1 csipetnyi
  • víz a maximum jelzésig
  • 1 dl növényi "tejszín"

Így készítsd!

  1. A hozzávalókat a "tejszín" kivételével a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük és elindítjuk a Juice programot.
  2. Az 5 perces funkció után a Smooth soup programmal készre főzzük a levest.
  3. Érdemes leszűrni, hogy ne legyenek benne torkot irritáló magocskák.
  4. A meleg leveshez keverjük a tejszínt és fogyasztásig hűtőben tároljuk. Tálaláskor díszíthetjük rizshabbal, málnadarabkákkal, mentalevéllel.

A tejmentesreceptek.hu oldalon található receptek, fotók és további tartalmak felhasználása részben, vagy egészben, kizárólag a Vegital írásos engedélyével történhet. A tartalmak engedély nélküli publikációja jogi következményeket von maga után.

Recept kereső
Legújabb receptek