Málnakrémleves
Finom, hűsítő málnakrémleves, ami akár desszertként is megállja a helyét egy meleg nyári napon.
Elkészítési idő 5 minutes
Főzési idő 25 minutes
Összes idő 30 minutes
Mennyiség/űrtartalom 0.9 l
Alapanyagok
- 300 g málna
- 45 g eritrit vagy cukor
- 0,5 db citrom leve
- 10 g vaníliás eritrit vagy vaníliás cukor
- 1 csipetnyi só
- víz a maximum jelzésig
- 1 dl növényi "tejszín"
Így készítsd!
-
A hozzávalókat a "tejszín" kivételével a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük és elindítjuk a Juice programot.
-
Az 5 perces funkció után a Smooth soup programmal készre főzzük a levest.
-
Érdemes leszűrni, hogy ne legyenek benne torkot irritáló magocskák.
-
A meleg leveshez keverjük a tejszínt és fogyasztásig hűtőben tároljuk. Tálaláskor díszíthetjük rizshabbal, málnadarabkákkal, mentalevéllel.