Nyomtatás
Málnakrémleves
Finom, hűsítő málnakrémleves, ami akár desszertként is megállja a helyét egy meleg nyári napon.
Elkészítési idő 5 minutes
Főzési idő 25 minutes
Összes idő 30 minutes
Mennyiség/űrtartalom 0.9 l
-
300
g
málna
-
45
g
eritrit
vagy cukor
-
0,5
db
citrom leve
-
10
g
vaníliás eritrit
vagy vaníliás cukor
-
1
csipetnyi
só
-
víz
a maximum jelzésig
-
1
dl
növényi "tejszín"
-
A hozzávalókat a "tejszín" kivételével a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük és elindítjuk a Juice programot.
-
Az 5 perces funkció után a Smooth soup programmal készre főzzük a levest.
-
Érdemes leszűrni, hogy ne legyenek benne torkot irritáló magocskák.
-
A meleg leveshez keverjük a tejszínt és fogyasztásig hűtőben tároljuk.
Tálaláskor díszíthetjük rizshabbal, málnadarabkákkal, mentalevéllel.