Print
Málnakrémleves
Finom, hűsítő málnakrémleves, ami akár desszertként is megállja a helyét egy meleg nyári napon.
Prep Time 5 minutes minutes
Cook Time 25 minutes minutes
Total Time 30 minutes minutes
 
Servings 0.9 l
- 300 g málna
 - 45  g eritrit vagy cukor
 - 0,5 db citrom leve
 - 10 g vaníliás eritrit vagy vaníliás cukor
 - 1 csipetnyi só
 - víz a maximum jelzésig
 - 1 dl növényi "tejszín"
 
 
A hozzávalókat a "tejszín" kivételével a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük és elindítjuk a Juice programot.
Az 5 perces funkció után a Smooth soup programmal készre főzzük a levest.
Érdemes leszűrni, hogy ne legyenek benne torkot irritáló magocskák.
A meleg leveshez keverjük a tejszínt és fogyasztásig hűtőben tároljuk.  
Tálaláskor díszíthetjük rizshabbal, málnadarabkákkal, mentalevéllel.