Levendulás feketeribizli krémleves
A feketeribizli egy igazi C-vitamin bomba. Jótékony élettani hatásai mellett ízével is elvarázsol bennünket. A nyár hangulatát idéző levendula még bámulatosabbá teszi az összahtást.
Elkészítési idő 10 minutes
Főzési idő 35 minutes
Összes idő 45 minutes
Mennyiség/űrtartalom 1.3 l
Alapanyagok
- 300 g feketeribizli
- 27 g kókuszreszelék
- 32 g köles
- 3 evőkanál eritrit
- himalája só egy csipet/ízlés szerint
- 3 fej levendulavirág (lehet szárított is)
- 1/2 mokkáskanál vanília őrlemény
- 2 dl "rizstej"
- víz a maximum jelzésig
Így készítsd!
-
A hozzávalókat a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük és elindítjuk a Smooth Soup programot.
-
Utólag keverhetünk hozzá egy kis tej/kókusz joghurtot és pici mézet tálaláskor.
Jegyzetek
L.Cs. Dorothy receptje