Levendulás feketeribizli krémleves

Levendulás feketeribizli krémleves

A feketeribizli egy igazi C-vitamin bomba. Jótékony élettani hatásai mellett ízével is elvarázsol bennünket. A nyár hangulatát idéző levendula még bámulatosabbá teszi az összahtást.
Elkészítési idő 10 minutes
Főzési idő 35 minutes
Összes idő 45 minutes
Mennyiség/űrtartalom 1.3 l

Alapanyagok

  • 300 g feketeribizli
  • 27 g kókuszreszelék
  • 32 g köles
  • 3 evőkanál eritrit
  • himalája só egy csipet/ízlés szerint
  • 3 fej levendulavirág (lehet szárított is)
  • 1/2 mokkáskanál vanília őrlemény
  • 2 dl "rizstej"
  • víz a maximum jelzésig

Így készítsd!

  1. A hozzávalókat a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük és elindítjuk a Smooth Soup programot.
  2. Utólag keverhetünk hozzá egy kis tej/kókusz joghurtot és pici mézet tálaláskor.

Jegyzetek

L.Cs. Dorothy receptje

A tejmentesreceptek.hu oldalon található receptek, fotók és további tartalmak felhasználása részben, vagy egészben, kizárólag a Vegital írásos engedélyével történhet. A tartalmak engedély nélküli publikációja jogi következményeket von maga után.

Recept kereső
Legújabb receptek