Go Back
+ servings
Print

Levendulás feketeribizli krémleves

A feketeribizli egy igazi C-vitamin bomba. Jótékony élettani hatásai mellett ízével is elvarázsol bennünket. A nyár hangulatát idéző levendula még bámulatosabbá teszi az összahtást.
Prep Time 10 minutes
Cook Time 35 minutes
Total Time 45 minutes
Servings 1.3 l

Ingredients

  • 300 g feketeribizli
  • 27 g kókuszreszelék
  • 32 g köles
  • 3 evőkanál eritrit
  • himalája só egy csipet/ízlés szerint
  • 3 fej levendulavirág (lehet szárított is)
  • 1/2 mokkáskanál vanília őrlemény
  • 2 dl "rizstej"
  • víz a maximum jelzésig

Instructions

  • A hozzávalókat a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük és elindítjuk a Smooth Soup programot.
  • Utólag keverhetünk hozzá egy kis tej/kókusz joghurtot és pici mézet tálaláskor.

Notes

L.Cs. Dorothy receptje