Nyomtatás
Levendulás feketeribizli krémleves
A feketeribizli egy igazi C-vitamin bomba. Jótékony élettani hatásai mellett ízével is elvarázsol bennünket. A nyár hangulatát idéző levendula még bámulatosabbá teszi az összahtást.
Elkészítési idő 10 minutes
Főzési idő 35 minutes
Összes idő 45 minutes
Mennyiség/űrtartalom 1.3 l
300
g
feketeribizli
27
g
kókuszreszelék
32
g
köles
3
evőkanál
eritrit
himalája só
egy csipet/ízlés szerint
3
fej
levendulavirág
(lehet szárított is)
1/2
mokkáskanál
vanília őrlemény
2
dl
"rizstej"
víz
a maximum jelzésig
A hozzávalókat a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük és elindítjuk a Smooth Soup programot.
Utólag keverhetünk hozzá egy kis tej/kókusz joghurtot és pici mézet tálaláskor.