Kukorica krémleves

Finom, étvágygerjesztő leves, ami igazi nyári hangulatot idéz. Amellett, hogy egyszerű, mennyei laktató fogás.
perc10 minutes
perc30 minutes
Összesen 40 minutes
Mennyiség/űrtartalom: 1.3 l

Hozzávalók
 

  • 285 g kukorica (főtt, vagy konzerv)
  • 40 g sárgarépa
  • 20 g fehérrépa
  • 30 g rizs
  • 1 mokkáskanál őrölt bors
  • 2 teáskanál ételízesítő
  • 1 teáskanál himalája só
  • 1 evőkanál Olajessimo
  • víz a maximum jelzésig

Így készítsd!
 

  • A hozzávalókat a Vegital növényi italkészítő tartályába adagoljuk.
  • Elindítjuk a Krémleves/Cream soup vagy Corn Juice programot.
  • A program végeztével, a kész levest átszűrjük, hogy ne maradjanak benne kukoricahéj darabkák.
  • A levest tálalhatjuk levesgyönggyel, zöldfűszerekkel, pirított magvakkal, reszelt sajttal, pattogatott kukoricával.
Recept nyomtatása Pin Recipe

A tejmentesreceptek.hu oldalon található receptek, fotók és további tartalmak felhasználása részben, vagy egészben, kizárólag a Vegital írásos engedélyével történhet. A tartalmak engedély nélküli publikációja jogi következményeket von maga után.

Recept kereső
Legújabb receptek