Kukorica krémleves 1.
Finom, étvágygerjesztő leves, ami igazi nyári hangulatot idéz. Amellett, hogy egyszerű, mennyei laktató fogás.
Elkészítési idő 10 minutes
Főzési idő 30 minutes
Összes idő 40 minutes
Mennyiség/űrtartalom 1.3 l
Alapanyagok
- 285 g kukorica (főtt, vagy konzerv)
- 40 g sárgarépa
- 20 g fehérrépa
- 30 g rizs
- 1 mokkáskanál őrölt bors
- 2 teáskanál ételízesítő
- 1 teáskanál himalája só
- 1 evőkanál Olajessimo
- víz a maximum jelzésig
Így készítsd!
-
A hozzávalókat a Vegital növényi italkészítő tartályába adagoljuk.
-
Elindítjuk a Krémleves/Cream soup vagy Corn Juice programot.
-
A program végeztével, a kész levest átszűrjük, hogy ne maradjanak benne kukoricahéj darabkák.
-
A levest tálalhatjuk levesgyönggyel, zöldfűszerekkel, pirított magvakkal, reszelt sajttal, pattogatott kukoricával.