Kukorica krémleves

Kukorica krémleves 1.

Finom, étvágygerjesztő leves, ami igazi nyári hangulatot idéz. Amellett, hogy egyszerű, mennyei laktató fogás.
Elkészítési idő 10 minutes
Főzési idő 30 minutes
Összes idő 40 minutes
Mennyiség/űrtartalom 1.3 l

Alapanyagok

  • 285 g kukorica (főtt, vagy konzerv)
  • 40 g sárgarépa
  • 20 g fehérrépa
  • 30 g rizs
  • 1 mokkáskanál őrölt bors
  • 2 teáskanál ételízesítő
  • 1 teáskanál himalája só
  • 1 evőkanál Olajessimo
  • víz a maximum jelzésig

Így készítsd!

  1. A hozzávalókat a Vegital növényi italkészítő tartályába adagoljuk.
  2. Elindítjuk a Krémleves/Cream soup vagy Corn Juice programot.
  3. A program végeztével, a kész levest átszűrjük, hogy ne maradjanak benne kukoricahéj darabkák.
  4. A levest tálalhatjuk levesgyönggyel, zöldfűszerekkel, pirított magvakkal, reszelt sajttal, pattogatott kukoricával.

A tejmentesreceptek.hu oldalon található receptek, fotók és további tartalmak felhasználása részben, vagy egészben, kizárólag a Vegital írásos engedélyével történhet. A tartalmak engedély nélküli publikációja jogi következményeket von maga után.

Recept kereső
Legújabb receptek