Nyomtatás
Kukorica krémleves 1.
Finom, étvágygerjesztő leves, ami igazi nyári hangulatot idéz. Amellett, hogy egyszerű, mennyei laktató fogás.
Elkészítési idő 10 minutes
Főzési idő 30 minutes
Összes idő 40 minutes
Mennyiség/űrtartalom 1.3 l
-
285
g
kukorica
(főtt, vagy konzerv)
-
40
g
sárgarépa
-
20
g
fehérrépa
-
30
g
rizs
-
1
mokkáskanál
őrölt bors
-
2
teáskanál
ételízesítő
-
1
teáskanál
himalája só
-
1
evőkanál
Olajessimo
-
víz
a maximum jelzésig
-
A hozzávalókat a Vegital növényi italkészítő tartályába adagoljuk.
-
Elindítjuk a Krémleves/Cream soup vagy Corn Juice programot.
-
A program végeztével, a kész levest átszűrjük, hogy ne maradjanak benne kukoricahéj darabkák.
-
A levest tálalhatjuk levesgyönggyel, zöldfűszerekkel, pirított magvakkal, reszelt sajttal, pattogatott kukoricával.