Print
Kukorica krémleves 1.
Finom, étvágygerjesztő leves, ami igazi nyári hangulatot idéz. Amellett, hogy egyszerű, mennyei laktató fogás.
Prep Time 10 perc perc
Cook Time 30 perc perc
Total Time 40 perc perc
Servings 1.3 l
- 285 g kukorica (főtt, vagy konzerv)
- 40 g sárgarépa
- 20 g fehérrépa
- 30 g rizs
- 1 mokkáskanál őrölt bors
- 2 teáskanál ételízesítő
- 1 teáskanál himalája só
- 1 evőkanál Olajessimo
- víz a maximum jelzésig
A hozzávalókat a Vegital növényi italkészítő tartályába adagoljuk.
Elindítjuk a Krémleves/Cream soup vagy Corn Juice programot.
A program végeztével, a kész levest átszűrjük, hogy ne maradjanak benne kukoricahéj darabkák.
A levest tálalhatjuk levesgyönggyel, zöldfűszerekkel, pirított magvakkal, reszelt sajttal, pattogatott kukoricával.