Krémkása rizsből

Ha szereted a kását, de esetleg már ráuntál a zabból készült változatra, szeretettel ajánljuk figyelmedebe ezt a krémes, rizsből készült variációt.
perc5 minutes
perc30 minutes
Összesen 35 minutes
Mennyiség/űrtartalom: 0.9 l

Hozzávalók
 

Így készítsd!
 

  • Az összes hozzávalót a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük.
  • Ráillesztjük a gép fejét és először a Fruit Juice vagy Blend programot indítjuk el.
  • A turmixolás után a Smooth/Cereal/Kása gombot nyomjuk meg.
  • A kész kását át lehet szűrni, de nem feltétlenül szükséges. Ezt rögtön a program lejárta után végezzük el.
  • A rizskása ekkor még viszonylag folyékony, de ahogy hűl, úgy sűrűsödik.
  • Mivel ez egy natúr változat, ízlés szerint gazdagíthatjuk darabolt friss -és/vagy aszalt gyümölcsökkel, csoki darabkákkal, mézzel, fahéjjal, olajos magvakkal.
Recept nyomtatása Pin Recipe

A tejmentesreceptek.hu oldalon található receptek, fotók és további tartalmak felhasználása részben, vagy egészben, kizárólag a Vegital írásos engedélyével történhet. A tartalmak engedély nélküli publikációja jogi következményeket von maga után.

Recept kereső
Legújabb receptek