Go Back
+ servings
Print

Krémkása rizsből

Ha szereted a kását, de esetleg már ráuntál a zabból készült változatra, szeretettel ajánljuk figyelmedebe ezt a krémes, rizsből készült variációt.
Prep Time 5 minutes
Cook Time 30 minutes
Total Time 35 minutes
Servings 0.9 l

Ingredients

Instructions

  • Az összes hozzávalót a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük.
  • Ráillesztjük a gép fejét és először a Fruit Juice vagy Blend programot indítjuk el.
  • A turmixolás után a Smooth/Cereal/Kása gombot nyomjuk meg.
  • A kész kását át lehet szűrni, de nem feltétlenül szükséges. Ezt rögtön a program lejárta után végezzük el.
  • A rizskása ekkor még viszonylag folyékony, de ahogy hűl, úgy sűrűsödik.
  • Mivel ez egy natúr változat, ízlés szerint gazdagíthatjuk darabolt friss -és/vagy aszalt gyümölcsökkel, csoki darabkákkal, mézzel, fahéjjal, olajos magvakkal.