Kókusztejes eperkrémleves
A tavaszi és nyár eleji szezon sztárja az eper. Mi is nagyon szeretjük.
Most egy kókusztejes eperkrémleves receptet hoztunk, ami hidegen, behűtve biztosan nagyon jól fog esni!
Elkészítési idő 5 minutes
Főzési idő 35 minutes
Összes idő 40 minutes
Mennyiség/űrtartalom 1.3 liter
Alapanyagok
- 500 g eper
- 50 g köles
- 0,5 db bio citrom héja
- 3 cm vaníliarúd vagy 1 csipet vanília őrlemény
- 3 evőkanál eritrit
- kókusztej a maximum jelzésig
Így készítsd!
-
Az epret mossuk meg, csumázzuk ki és minden darabot vágjunk három-négy részre, majd a kókusztejjel és a többi hozzávalóval együtt öntsük a Vegital növényi italkészítő tartályába.
-
Tegyük rá a főzőfejet, helyezzük áram alá a gépet. Válasszuk ki a Juice funkciót, majd ha lejárt, akkor a Cream Soup programot.
-
TIPP: • Ha banánnal sűríted a levest, azt csak a végén daráld hozzá a Juice programmal, mert letapadhat a gépben! • Tálalható kókuszchipssel, vagy szeletelt mandulával!