Kókusztejes eperkrémleves

A tavaszi és nyár eleji szezon sztárja az eper. Mi is nagyon szeretjük. Most egy kókusztejes eperkrémleves receptet hoztunk, ami hidegen, behűtve biztosan nagyon jól fog esni!
perc5 minutes
perc35 minutes
Összesen 40 minutes
Mennyiség/űrtartalom: 1.3 liter

Hozzávalók
 

  • 500 g eper
  • 50 g köles
  • 0,5 db bio citrom héja
  • 3 cm vaníliarúd vagy 1 csipet vanília őrlemény
  • 3 evőkanál eritrit
  • kókusztej a maximum jelzésig

Így készítsd!
 

  • Az epret mossuk meg, csumázzuk ki és minden darabot vágjunk három-négy részre, majd a kókusztejjel és a többi hozzávalóval együtt öntsük a Vegital növényi italkészítő tartályába.
  • Tegyük rá a főzőfejet, helyezzük áram alá a gépet. Válasszuk ki a Juice funkciót, majd ha lejárt, akkor a Cream Soup programot.
  • TIPP: • Ha banánnal sűríted a levest, azt csak a végén daráld hozzá a Juice programmal, mert letapadhat a gépben! • Tálalható kókuszchipssel, vagy szeletelt mandulával!
Recept nyomtatása Pin Recipe

A tejmentesreceptek.hu oldalon található receptek, fotók és további tartalmak felhasználása részben, vagy egészben, kizárólag a Vegital írásos engedélyével történhet. A tartalmak engedély nélküli publikációja jogi következményeket von maga után.

Recept kereső
Legújabb receptek