Kókusztejes eperkrémleves

Kókusztejes eperkrémleves

A tavaszi és nyár eleji szezon sztárja az eper. Mi is nagyon szeretjük. Most egy kókusztejes eperkrémleves receptet hoztunk, ami hidegen, behűtve biztosan nagyon jól fog esni!
Elkészítési idő 5 minutes
Főzési idő 35 minutes
Összes idő 40 minutes
Mennyiség/űrtartalom 1.3 liter

Alapanyagok

  • 500 g eper
  • 50 g köles
  • 0,5 db bio citrom héja
  • 3 cm vaníliarúd vagy 1 csipet vanília őrlemény
  • 3 evőkanál eritrit
  • kókusztej a maximum jelzésig

Így készítsd!

  1. Az epret mossuk meg, csumázzuk ki és minden darabot vágjunk három-négy részre, majd a kókusztejjel és a többi hozzávalóval együtt öntsük a Vegital növényi italkészítő tartályába.
  2. Tegyük rá a főzőfejet, helyezzük áram alá a gépet. Válasszuk ki a Juice funkciót, majd ha lejárt, akkor a Cream Soup programot.
  3. TIPP: • Ha banánnal sűríted a levest, azt csak a végén daráld hozzá a Juice programmal, mert letapadhat a gépben! • Tálalható kókuszchipssel, vagy szeletelt mandulával!

A tejmentesreceptek.hu oldalon található receptek, fotók és további tartalmak felhasználása részben, vagy egészben, kizárólag a Vegital írásos engedélyével történhet. A tartalmak engedély nélküli publikációja jogi következményeket von maga után.

Recept kereső
Legújabb receptek