Ez a kókusztej azért különleges, mert kollagén peptidet tartalmaz.
Az emésztést már alig igénylő kollagén peptid segítheti a bőr fiatalos rugalmasságának megőrzését és az ízületek megfelelő működését, hajlékonyságát. 
A hozzá adott kókusz fehérje pedig kiválóan növeli a tejhelyettesítő ital egyébként alacsony fehérje tartalmát, ezért érdemes hozzáadni 1-2 evőkanállal.
percElőkészítési idő 10 minutes minutes
percFőzési idő 35 minutes minutes
Összesen 45 minutes minutes
Mennyiség/űrtartalom:    1.3 liter
Hozzávalók
- 110 g kókuszreszelék
 - 1 evőkanál kollagén peptid
 - 20 g eritrit
 - 1 evőkanál kókusz fehérje
 - 15 ml Olajessimo
 - 1 g himalája só
 - víz a maximum jelzésig
 
Így készítsd!
- Az összes hozzávalót a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük. Ráillesztjük a gép fejét, kiválasztjuk a megfelelő programot és elindítjuk.
 - Program: "száraz mag", "áztatott mag", "gabonatej", "soymilk", "five grain"
 - A program lejárta után a kész italt bele öntjük a géphez tartozó szűrőkancsóba. A szűrleményt spatulával kinyomkodjuk.
 - A szűrleményből készülhet ízletes desszert, sütemény, de akár kókuszliszt is.
 - A kókusztejre jellemző, hogy állás közben a kókuszzsír elválik a folyadéktól, ezért fogyasztás előtt érdemes összerázni.
 
További információk
Te is szeretnél ilyen finom tejpótlót főzni? Kattints IDE!
								
															
								
								
