Kapros-tejfölös káposztakrémleves

Kapros-tejfölös káposztakrémleves

Egy laktató káposztakrémleves. Ha szereted a káposztát, ez a leves biztosan elvarázsol majd.
Elkészítési idő 10 minutes
Főzési idő 30 minutes
Összes idő 40 minutes
Mennyiség/űrtartalom 1.8 liter

Alapanyagok

  • 400 g káposzta édes
  • 200 g fehér batáta
  • 200 g totu krém extra paleo "tejföl"
  • 1 teáskanál konjac liszt
  • 1 kávéskanál őrölt kömény
  • kapor ízlés szerint, apróra vágva
  • borjú húsleves alaplé vagy zöldséglé maximum jelzésig
  • 0,5 szál póréhagyma
  • 2 evőkanál Paleolaj
  • ízlés szerint

Így készítsd!

  1. A káposzta torzsáját kivágjuk, majd a káposztát vékony csíkokra felszabdaljuk.
  2. A batátát megtisztítjuk kb. 2 cm kockára vágjuk.
  3. Az összes hozzávalót (a konjac liszt kivételével) a Vegital növényi italkészítő tartályába rakjuk, felöntjük a húslevessel a maximum jelzésig
  4. Juice programmal turmixoljuk, majd Cream soup programon megfőzzük a levest.
  5. A konjac lisztet a program végén adjuk hozzá. Egy merőkanálnyi levessel csomómentessé keverjük és hozzáadjuk a krémleveshez.

Jegyzetek

Mojzes Éva receptje (https://mojzeske.blogspot.com/)

A tejmentesreceptek.hu oldalon található receptek, fotók és további tartalmak felhasználása részben, vagy egészben, kizárólag a Vegital írásos engedélyével történhet. A tartalmak engedély nélküli publikációja jogi következményeket von maga után.

Recept kereső
Legújabb receptek