törökmogyoró

A törökmogyoróból készülő tejhelyettesítő az egyik legfinomabb. Tökéletes desszert italokhoz, de kávéhoz is igazán kitűnő választás.

Összetétele hasonlít a dióhoz, viszont közel 63 % zsiradéktartalommal rendelkezik, főként olajsavat (omega-9) tartalmaz. Magas antioxidáns tartalmú csonthéjas, fontos mangán-, réz- és magnéziumforrás.

https://www.vegital.hu/torokmogyoro-100g

Tojáslikőr-mentesen

A tojáslikőr az ünnepi időszak egyik közkedvelt itala. Ezúttal egy fűszeres, édes, mentes változat készült, amiben a tojás ízvilágát fekete sóval helyettesítettük. Alkoholos és alkoholmentes változatban is elkészíthető.

Tovább olvasom »

Törökmogyoró ital

Aki a mogyorós csokit szereti, ennek az italnak is nagy rajongója lesz. Ez a tejhelyettesítő igazán különleges, érdemes több variációt kipróbálni belőle. Az eredmény egy natúr ízvilágú, nagyon finom, testes, kellemesen mogyoró ízű ital, amiből még bármi lehet. Natúr változata különösen harmonizál a fekete kávéval.

Tovább olvasom »

A tejmentesreceptek.hu oldalon található receptek, fotók és további tartalmak felhasználása részben, vagy egészben, kizárólag a Vegital írásos engedélyével történhet. A tartalmak engedély nélküli publikációja jogi következményeket von maga után.

Recept kereső