csokoládévaj pasztilla

A kakaóvaj ehető zsiradék, amely a kakaóbabból kerül kivonásra a csokoládé és kakaó gyártás során. A kakaóbab szárítását követően hidegsajtolással nyerik ki a kakaóvajat, melynek eredményeként egy szűretlen, csokoládébarna színű és finom kakaó illatú vaj jön létre. A szűrt kakaóvaj elveszíti barna színét, tört fehér, vagy sárgás színű lesz.

Előszeretettel alkalmazzák kozmetikai területen is.

https://www.vegital.hu/kakaovaj-pasztilla

Földi mandula kakaó

Hűvös időkben egy meleg kakaó , vagy csokis “tej” igazán jó választás. Akár reggelihez, vagy uzsonna kiegészítéseként, de csak úgy magunk örömére is meglephetjük magunkat, vagy családunkat vele.

Tovább olvasom »

A tejmentesreceptek.hu oldalon található receptek, fotók és további tartalmak felhasználása részben, vagy egészben, kizárólag a Vegital írásos engedélyével történhet. A tartalmak engedély nélküli publikációja jogi következményeket von maga után.

Recept kereső