agar-agar

Az agar-agar maláj eredetű szó, jelentése kocsonya, tengeri vörösmoszatokból nyert, növényi eredetű zselésítő anyag (növényi zselatin a vegetáriánus táplálkozásban).
A japán édességek elengedhetetlen alapanyaga – a zselés állagot biztosítja. Készíthetünk vele lekvárokat, zseléket, krémeket, tortát, kocsonyát, ízesített aszpikot.

Webshopunkban itt találod:
https://www.vegital.hu/agar-agar-por

Kesu “kefir” jostával

Ízletes kefirhelyettesítő, melyet egy különleges gyümölccsel jostával ízesítettünk. Az egres és a ribizli keresztezéséből született ez a magas C vitamin tartalommal rendelkező bogyós gyümölcs.
A sötét színű, zöldes húsú josta nem olyan savanykás, mint a ribizli vagy az egres, az íze inkább édeskés,

Tovább olvasom »

A tejmentesreceptek.hu oldalon található receptek, fotók és további tartalmak felhasználása részben, vagy egészben, kizárólag a Vegital írásos engedélyével történhet. A tartalmak engedély nélküli publikációja jogi következményeket von maga után.

Recept kereső