https://youtu.be/Wya-_08zAUQ
Hokkaidó tökös gyümölcsital
Finom, krémes gyümölcsital, ami hűtőben akár két hétig is finom marad.
Elkészítési idő 10 minutes
Főzési idő 30 minutes
Összes idő 40 minutes
Mennyiség/űrtartalom 1.8 liter
Alapanyagok
- 200 g hokkaidó tök (héjával együtt)
- 150 g őszibarack
- 150 g banán
- 50 g cukor/eritrit
- 1 csipetnyi só
- víz a maximum jelzésig
Így készítsd!
-
A gyümölcsöket megtisztítjuk és kis darabokra vágjuk.
-
Az ital hozzávalóit a banán és a méz kivételével a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük.
-
Elindítjuk a Krémleves/ Smooth soup funkciót.
-
A kész italt hagyjuk langyosra hűlni, majd tegyűk hűtőszekrénybe.