Go Back
+ servings
Nyomtatás

Hokkaidó tökös gyümölcsital

Finom, krémes gyümölcsital, ami hűtőben akár két hétig is finom marad.
Elkészítési idő 10 minutes
Főzési idő 30 minutes
Összes idő 40 minutes
Mennyiség/űrtartalom 1.8 liter

Alapanyagok

  • 200 g hokkaidó tök (héjával együtt)
  • 150 g őszibarack
  • 150 g banán
  • 50 g cukor/eritrit
  • 1 csipetnyi
  • víz a maximum jelzésig

Így készítsd!

  1. A gyümölcsöket megtisztítjuk és kis darabokra vágjuk.
  2. Az ital hozzávalóit a banán és a méz kivételével a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük.
  3. Elindítjuk a Krémleves/ Smooth soup funkciót.
  4. A kész italt hagyjuk langyosra hűlni, majd tegyűk hűtőszekrénybe.