Nyomtatás
Hokkaidó tökös gyümölcsital
Finom, krémes gyümölcsital, ami hűtőben akár két hétig is finom marad.
Elkészítési idő 10 minutes
Főzési idő 30 minutes
Összes idő 40 minutes
Mennyiség/űrtartalom 1.8 liter
-
200
g
hokkaidó tök
(héjával együtt)
-
150
g
őszibarack
-
150
g
banán
-
50
g
cukor/eritrit
-
1
csipetnyi
só
-
víz a maximum jelzésig
-
A gyümölcsöket megtisztítjuk és kis darabokra vágjuk.
-
Az ital hozzávalóit a banán és a méz kivételével a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük.
-
Elindítjuk a Krémleves/ Smooth soup funkciót.
-
A kész italt hagyjuk langyosra hűlni, majd tegyűk hűtőszekrénybe.