Egy isteni gombamártást készítettünk, finom csiperkéből, egy kis kesudióval, hogy extra selymes legyen! Egy gazdag, krémes mártás, amit friss tésztával, vegán sajttal és petrezselyemmel tálaltunk.
percElőkészítési idő 15 perc perc
percFőzési idő 35 perc perc
Összesen 50 perc perc
Mennyiség/űrtartalom: 1 liter
Hozzávalók
- 200 g csiperke gomba
- 80 g kesudió
- 50 g vöröshagyma
- 10 ml olívaolaj
- 5 g só
- 1 csipetnyi bors
- 1 csipetnyi kakukkfű (szárított)
- 1 csipetnyi rozmaring (szárított)
- 2 evőkanál friss petrezselyem
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 db leveskocka
- víz a minimum és maximum jelzés közé
Így készítsd!
- A vöröshagymát és a gombát egy kis olívaolajon megdinszteljük.
- A hozzávalókat a Vegital növényi italékészítőbe tesszük és elindítjuk a Cream Soup programot.

