Gombamártás

Gombamártás

Egy isteni gombamártást készítettünk, finom csiperkéből, egy kis kesudióval, hogy extra selymes legyen! Egy gazdag, krémes mártás, amit friss tésztával, vegán sajttal és petrezselyemmel tálaltunk.
Elkészítési idő 15 minutes
Főzési idő 35 minutes
Összes idő 50 minutes
Mennyiség/űrtartalom 1 liter

Alapanyagok

  • 200 g csiperke gomba
  • 80 g kesudió
  • 50 g vöröshagyma
  • 10 ml olívaolaj
  • 5 g
  • 1 csipetnyi bors
  • 1 csipetnyi kakukkfű (szárított)
  • 1 csipetnyi rozmaring (szárított)
  • 2 evőkanál friss petrezselyem
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 db leveskocka
  • víz a minimum és maximum jelzés közé

Így készítsd!

  1. A vöröshagymát és a gombát egy kis olívaolajon megdinszteljük.
  2. A hozzávalókat a Vegital növényi italékészítőbe tesszük és elindítjuk a Cream Soup programot.

A tejmentesreceptek.hu oldalon található receptek, fotók és további tartalmak felhasználása részben, vagy egészben, kizárólag a Vegital írásos engedélyével történhet. A tartalmak engedély nélküli publikációja jogi következményeket von maga után.

Recept kereső
Legújabb receptek