Egy isteni gombamártást készítettünk, finom csiperkéből, egy kis kesudióval, hogy extra selymes legyen! Egy gazdag, krémes mártás, amit friss tésztával, vegán sajttal és petrezselyemmel tálaltunk.
Elkészítési idő15minutes
Főzési idő35minutes
Összes idő50minutes
Mennyiség/űrtartalom1liter
Alapanyagok
200gcsiperke gomba
80gkesudió
50gvöröshagyma
10 ml olívaolaj
5gsó
1csipetnyibors
1csipetnyikakukkfű(szárított)
1csipetnyirozmaring(szárított)
2evőkanálfriss petrezselyem
1gerezdfokhagyma
1dbleveskocka
víz a minimum és maximum jelzés közé
Így készítsd!
A vöröshagymát és a gombát egy kis olívaolajon megdinszteljük.
A hozzávalókat a Vegital növényi italékészítőbe tesszük és elindítjuk a Cream Soup programot.