Go Back
+ servings
Print

Gombamártás

Egy isteni gombamártást készítettünk, finom csiperkéből, egy kis kesudióval, hogy extra selymes legyen! Egy gazdag, krémes mártás, amit friss tésztával, vegán sajttal és petrezselyemmel tálaltunk.
Prep Time 15 minutes
Cook Time 35 minutes
Total Time 50 minutes
Servings 1 liter

Ingredients

  • 200 g csiperke gomba
  • 80 g kesudió
  • 50 g vöröshagyma
  • 10 ml olívaolaj
  • 5 g
  • 1 csipetnyi bors
  • 1 csipetnyi kakukkfű (szárított)
  • 1 csipetnyi rozmaring (szárított)
  • 2 evőkanál friss petrezselyem
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 db leveskocka
  • víz a minimum és maximum jelzés közé

Instructions

  • A vöröshagymát és a gombát egy kis olívaolajon megdinszteljük.
  • A hozzávalókat a Vegital növényi italékészítőbe tesszük és elindítjuk a Cream Soup programot.