Fogyókúrás káposztaleves

Fogyókúrás káposztaleves

A káposztaleves diéta nem új keletű. Mi nem magára a levessel való fogyókúrázásra helyezzük a hangsúlyt, inkább egészséges mivoltára. Jótékony hatása abban rejlik, hogy szénhidrát tartalma alacsony, míg a benne lévő zöldségek, segítik anyagcserénk működését. Emellett rengeteg vitaminnal, ásványi anyaggal töltik fel szervezetünket.
Elkészítési idő 10 minutes
Főzési idő 25 minutes
Összes idő 35 minutes
Mennyiség/űrtartalom 1.3 l

Alapanyagok

  • 150 g káposzta
  • 50 g sárgarépa
  • 100 g krumpli
  • 30 g zeller
  • 1 kiskanál himalája só (ízlés szerint)
  • 1 mokkáskanál ételízesítő
  • 1 késhegynyi őrölt feketebors
  • 1 késhegynyi őrölt babérlevél
  • 1 db közepes vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • víz a maximum jelzésig

Így készítsd!

  1. A zöldségeket megtisztítjuk és feldaraboljuk. Főként a káposztánál fontos, hogy minél kisebb szeletkék legyenek, hogy ne tudja a készülék felcsavarni őket.
  2. A hozzávalókat a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük és elindítjuk a Cream Soup/Krémleves programot.
  3. A forró levest tálalhatjuk növényi "tejföllel", pirított magvakkal.

A tejmentesreceptek.hu oldalon található receptek, fotók és további tartalmak felhasználása részben, vagy egészben, kizárólag a Vegital írásos engedélyével történhet. A tartalmak engedély nélküli publikációja jogi következményeket von maga után.

Recept kereső
Legújabb receptek