Fogyókúrás káposztaleves
A káposztaleves diéta nem új keletű. Mi nem magára a levessel való fogyókúrázásra helyezzük a hangsúlyt, inkább egészséges mivoltára.
Jótékony hatása abban rejlik, hogy szénhidrát tartalma alacsony, míg a benne lévő zöldségek, segítik anyagcserénk működését.
Emellett rengeteg vitaminnal, ásványi anyaggal töltik fel szervezetünket.
Elkészítési idő 10 minutes
Főzési idő 25 minutes
Összes idő 35 minutes
Mennyiség/űrtartalom 1.3 l
Alapanyagok
- 150 g káposzta
- 50 g sárgarépa
- 100 g krumpli
- 30 g zeller
- 1 kiskanál himalája só (ízlés szerint)
- 1 mokkáskanál ételízesítő
- 1 késhegynyi őrölt feketebors
- 1 késhegynyi őrölt babérlevél
- 1 db közepes vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- víz a maximum jelzésig
Így készítsd!
-
A zöldségeket megtisztítjuk és feldaraboljuk. Főként a káposztánál fontos, hogy minél kisebb szeletkék legyenek, hogy ne tudja a készülék felcsavarni őket.
-
A hozzávalókat a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük és elindítjuk a Cream Soup/Krémleves programot.
-
A forró levest tálalhatjuk növényi "tejföllel", pirított magvakkal.