Go Back
+ servings
Print

Fogyókúrás káposztaleves

A káposztaleves diéta nem új keletű. Mi nem magára a levessel való fogyókúrázásra helyezzük a hangsúlyt, inkább egészséges mivoltára. Jótékony hatása abban rejlik, hogy szénhidrát tartalma alacsony, míg a benne lévő zöldségek, segítik anyagcserénk működését. Emellett rengeteg vitaminnal, ásványi anyaggal töltik fel szervezetünket.
Prep Time 10 minutes
Cook Time 25 minutes
Total Time 35 minutes
Servings 1.3 l

Ingredients

  • 150 g káposzta
  • 50 g sárgarépa
  • 100 g krumpli
  • 30 g zeller
  • 1 kiskanál himalája só (ízlés szerint)
  • 1 mokkáskanál ételízesítő
  • 1 késhegynyi őrölt feketebors
  • 1 késhegynyi őrölt babérlevél
  • 1 db közepes vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • víz a maximum jelzésig

Instructions

  • A zöldségeket megtisztítjuk és feldaraboljuk. Főként a káposztánál fontos, hogy minél kisebb szeletkék legyenek, hogy ne tudja a készülék felcsavarni őket.
  • A hozzávalókat a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük és elindítjuk a Cream Soup/Krémleves programot.
  • A forró levest tálalhatjuk növényi "tejföllel", pirított magvakkal.