A kakaó, vagy csokis "tej" az egyik leggyakrabban fogyasztott ital tízóraira, vagy uzsonnára.
Ebben a formában pedig abszolút egészséges és emésztőrendszer barát is. 
Karácsony hangulatát idéző, finom édes ital.
percElőkészítési idő 10 minutes minutes
percFőzési idő 35 minutes minutes
Összesen 45 minutes minutes
Mennyiség/űrtartalom:    1.3 liter
Hozzávalók
- 40 g zab
 - 72 g kókuszreszelék
 - 30 ml Olajessimo
 - 40 g eritrit
 - 2 kiskanál glicin
 - 1 evőkanál kakaópor
 - 1 g himalája só
 - 0,5 vanília rúd kis darabokra vágva
 - 2 kiskanál fahéj
 - 1-2 csepp kardamom vagy 1-2 szem
 - 50 g csokoládé 80% kakaó tartalom a kész, leszűrt italhoz keverjük
 
Így készítsd!
- Az összes hozzávalót a csoki kivételével Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük. Ráillesztjük a gép fejét, kiválasztjuk a megfelelő programot és elindítjuk.
 - Program: "száraz mag", "gabonatej", "soymilk"
 - A program lejárta után a kész italt bele öntjük a géphez tartozó szűrőkancsóba. A szűrleményt spatulával kinyomkodjuk.
 - A csokit utólag keverjük a még meleg szűrt italhoz, majd hőálló üvegbe töltjük.
 
További információk
Kíváncsi vagy mivel főztük?  Kattints IDE!
								
															
								
								
