Erdei gyümölcs krémleves

Erdei gyümölcs krémleves

Ízletes erdei gyümölcs krémleves amely tavaszt és a nyarat idézi. Készíthető fagyasztott gyümölcsből is, de nyáron frissebbnél frissebb gyümölcsöket tudunk vásárolni, vagy akár saját kertünkben termeszteni hozzá.
Elkészítési idő 5 minutes
Főzési idő 35 minutes
Összes idő 40 minutes
Mennyiség/űrtartalom 1.3 liter

Alapanyagok

  • 400 g erdei gyümölcs eper, málna, áfonya, szeder...
  • 100 g eritrit ízlés szerint
  • 2 cm vaníliarúd
  • víz a maximum jelzésig
  • 5 g konjak liszt utólag keverjük a kész leveshez sűrítésnek

Így készítsd!

  1. A hozzávalókat a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük és elindítjuk a Smooth Soup programot.
  2. A kész levest le lehet szűrni, ha valaki nem szereti a magokat.
  3. Sűríteni utólag tudjuk, ha a langyos levesbe turmixolunk egy kis konjak lisztet a Blend vagy Fruit Juice programmal.
  4. TIPP: adhatunk hozzá növényi "tejszínt" is, úgy még krémesebb lesz.

A tejmentesreceptek.hu oldalon található receptek, fotók és további tartalmak felhasználása részben, vagy egészben, kizárólag a Vegital írásos engedélyével történhet. A tartalmak engedély nélküli publikációja jogi következményeket von maga után.

Recept kereső
Legújabb receptek