Print
Erdei gyümölcs krémleves
Ízletes erdei gyümölcs krémleves amely tavaszt és a nyarat idézi. Készíthető fagyasztott gyümölcsből is, de nyáron frissebbnél frissebb gyümölcsöket tudunk vásárolni, vagy akár saját kertünkben termeszteni hozzá.
Prep Time 5 minutes minutes
Cook Time 35 minutes minutes
Total Time 40 minutes minutes
Servings 1.3 liter
400 g erdei gyümölcs eper, málna, áfonya, szeder... 100 g eritrit ízlés szerint 2 cm vaníliarúd víz a maximum jelzésig 5 g konjak liszt utólag keverjük a kész leveshez sűrítésnek
A hozzávalókat a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük és elindítjuk a Smooth Soup programot.
A kész levest le lehet szűrni, ha valaki nem szereti a magokat.
Sűríteni utólag tudjuk, ha a langyos levesbe turmixolunk egy kis konjak lisztet a Blend vagy Fruit Juice programmal.
TIPP: adhatunk hozzá növényi "tejszínt" is, úgy még krémesebb lesz.