Go Back
+ servings
Print

Erdei gyümölcs krémleves

Ízletes erdei gyümölcs krémleves amely tavaszt és a nyarat idézi. Készíthető fagyasztott gyümölcsből is, de nyáron frissebbnél frissebb gyümölcsöket tudunk vásárolni, vagy akár saját kertünkben termeszteni hozzá.
Prep Time 5 minutes
Cook Time 35 minutes
Total Time 40 minutes
Servings 1.3 liter

Ingredients

  • 400 g erdei gyümölcs eper, málna, áfonya, szeder...
  • 100 g eritrit ízlés szerint
  • 2 cm vaníliarúd
  • víz a maximum jelzésig
  • 5 g konjak liszt utólag keverjük a kész leveshez sűrítésnek

Instructions

  • A hozzávalókat a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük és elindítjuk a Smooth Soup programot.
  • A kész levest le lehet szűrni, ha valaki nem szereti a magokat.
  • Sűríteni utólag tudjuk, ha a langyos levesbe turmixolunk egy kis konjak lisztet a Blend vagy Fruit Juice programmal.
  • TIPP: adhatunk hozzá növényi "tejszínt" is, úgy még krémesebb lesz.