Nyomtatás
Erdei gyümölcs krémleves
Ízletes erdei gyümölcs krémleves amely tavaszt és a nyarat idézi. Készíthető fagyasztott gyümölcsből is, de nyáron frissebbnél frissebb gyümölcsöket tudunk vásárolni, vagy akár saját kertünkben termeszteni hozzá.
Elkészítési idő 5 minutes
Főzési idő 35 minutes
Összes idő 40 minutes
Mennyiség/űrtartalom 1.3 liter
400
g
erdei gyümölcs
eper, málna, áfonya, szeder...
100
g
eritrit
ízlés szerint
2
cm
vaníliarúd
víz
a maximum jelzésig
5
g
konjak liszt
utólag keverjük a kész leveshez sűrítésnek
A hozzávalókat a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük és elindítjuk a Smooth Soup programot.
A kész levest le lehet szűrni, ha valaki nem szereti a magokat.
Sűríteni utólag tudjuk, ha a langyos levesbe turmixolunk egy kis konjak lisztet a Blend vagy Fruit Juice programmal.
TIPP: adhatunk hozzá növényi "tejszínt" is, úgy még krémesebb lesz.