Diós beigli desszert ital

Diós beigli desszert ital

Ez az ízletes desszert ital igazi ünnepi hangulatot idéz otthonunkba. Illatával és ízével mindenkit elvarázsol, igazi testet-lelket melengető csoda.
Elkészítési idő 10 minutes
Főzési idő 35 minutes
Összes idő 45 minutes
Mennyiség/űrtartalom 1.3 liter

Alapanyagok

  • 100 g dió
  • 36 g kókuszreszelék
  • 30 g rizs
  • 20 ml Olajessimo
  • 10 g kollagén peptid elhagyható, állati eredetű, vegetáriánusoknak/vegánoknak nem javasoljuk.
  • 60 g eritrit
  • 1 kk glicin
  • 50 g mazsola
  • 2 kk fahéj
  • 0,5 bio citrom héja
  • 1-3 cm vaníliarúd
  • 1 g himalája só
  • víz a maximum jelzésig

Így készítsd!

  1. Az összes hozzávalót Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük. Ráillesztjük a gép fejét, kiválasztjuk a megfelelő programot és elindítjuk.
  2. Program: "száraz mag", "áztatott mag", "gabonatej", "soymilk", "five grain"
  3. A program lejárta után a kész italt beleöntjük a géphez tartozó szűrőkancsóba. A szűrleményt spatulával kinyomkodjuk.
  4. A desszert ital variációkból megmaradt szárazanyag kiválóan alkalmas sütemények készítésére, de akár sütemény tölteléket is készíthetünk belőlük. Lehet belőle muffin, tortalap, vagy kevert sütemény.

Jegyzetek

Kíváncsi vagy mivel főztük?  Kattints IDE!

A tejmentesreceptek.hu oldalon található receptek, fotók és további tartalmak felhasználása részben, vagy egészben, kizárólag a Vegital írásos engedélyével történhet. A tartalmak engedély nélküli publikációja jogi következményeket von maga után.

Recept kereső
Legújabb receptek