Go Back
+ servings
Print

Diós beigli desszert ital

Ez az ízletes desszert ital igazi ünnepi hangulatot idéz otthonunkba. Illatával és ízével mindenkit elvarázsol, igazi testet-lelket melengető csoda.
Prep Time 10 minutes
Cook Time 35 minutes
Total Time 45 minutes
Servings 1.3 liter

Ingredients

  • 100 g dió
  • 36 g kókuszreszelék
  • 30 g rizs
  • 20 ml Olajessimo
  • 10 g kollagén peptid elhagyható, állati eredetű, vegetáriánusoknak/vegánoknak nem javasoljuk.
  • 60 g eritrit
  • 1 kk glicin
  • 50 g mazsola
  • 2 kk fahéj
  • 0,5 bio citrom héja
  • 1-3 cm vaníliarúd
  • 1 g himalája só
  • víz a maximum jelzésig

Instructions

  • Az összes hozzávalót Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük. Ráillesztjük a gép fejét, kiválasztjuk a megfelelő programot és elindítjuk.
  • Program: "száraz mag", "áztatott mag", "gabonatej", "soymilk", "five grain"
  • A program lejárta után a kész italt beleöntjük a géphez tartozó szűrőkancsóba. A szűrleményt spatulával kinyomkodjuk.
  • A desszert ital variációkból megmaradt szárazanyag kiválóan alkalmas sütemények készítésére, de akár sütemény tölteléket is készíthetünk belőlük. Lehet belőle muffin, tortalap, vagy kevert sütemény.

Notes

Kíváncsi vagy mivel főztük?  Kattints IDE!