Desszert ital gesztenyéből

Desszert ital gesztenyéből

Nagyon finom desszert ital a gesztenye szerelmeseinek. A szűrleményét süti töltelékként lehet felhasználni.
Elkészítési idő 10 minutes
Főzési idő 30 minutes
Összes idő 40 minutes
Mennyiség/űrtartalom 1.3 liter

Alapanyagok

  • 150 g sült gesztenye
  • 40 g kesudió vagy földimandula
  • 50 g kókuszreszelék
  • 1,5 cm vanília
  • 2-3 evőkanál eritrit
  • késhegynyi ízlés szerint
  • rumaroma ízlés szerint

Így készítsd!

  1. Az összes hozzávalót a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük. Ráillesztjük a gép fejét, kiválasztjuk a megfelelő programot és elindítjuk.
  2. Program: "száraz mag", "áztatott mag", "gabonatej", "soymilk", "five grain"
  3. A program lejárta után a kész italt bele öntjük a géphez tartozó szűrőkancsóba. A szűrleményt spatulával kinyomkodjuk.

A tejmentesreceptek.hu oldalon található receptek, fotók és további tartalmak felhasználása részben, vagy egészben, kizárólag a Vegital írásos engedélyével történhet. A tartalmak engedély nélküli publikációja jogi következményeket von maga után.

Recept kereső
Legújabb receptek