Print
Desszert ital gesztenyéből
Nagyon finom desszert ital a gesztenye szerelmeseinek. A szűrleményét süti töltelékként lehet felhasználni.
Prep Time 10 perc perc
Cook Time 30 perc perc
Total Time 40 perc perc
Servings 1.3 liter
- 150 g sült gesztenye
- 40 g kesudió vagy földimandula
- 50 g kókuszreszelék
- 1,5 cm vanília
- 2-3 evőkanál eritrit
- só késhegynyi ízlés szerint
- rumaroma ízlés szerint
Az összes hozzávalót a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük. Ráillesztjük a gép fejét, kiválasztjuk a megfelelő programot és elindítjuk.
Program: "száraz mag", "áztatott mag", "gabonatej", "soymilk", "five grain"
A program lejárta után a kész italt bele öntjük a géphez tartozó szűrőkancsóba. A szűrleményt spatulával kinyomkodjuk.