Nyomtatás
Desszert ital gesztenyéből
Nagyon finom desszert ital a gesztenye szerelmeseinek. A szűrleményét süti töltelékként lehet felhasználni.
Elkészítési idő 10 minutes
Főzési idő 30 minutes
Összes idő 40 minutes
Mennyiség/űrtartalom 1.3 liter
-
150
g
sült gesztenye
-
40
g
kesudió
vagy földimandula
-
50
g
kókuszreszelék
-
1,5
cm
vanília
-
2-3
evőkanál
eritrit
-
só
késhegynyi ízlés szerint
-
rumaroma
ízlés szerint
-
Az összes hozzávalót a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük. Ráillesztjük a gép fejét, kiválasztjuk a megfelelő programot és elindítjuk.
-
Program: "száraz mag", "áztatott mag", "gabonatej", "soymilk", "five grain"
-
A program lejárta után a kész italt bele öntjük a géphez tartozó szűrőkancsóba. A szűrleményt spatulával kinyomkodjuk.