Go Back
Print
Recipe Image
Instruction Images
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Desszert ital gesztenyéből
Nagyon finom desszert ital a gesztenye szerelmeseinek. A szűrleményét süti töltelékként lehet felhasználni.
Prep Time
10
minutes
minutes
Cook Time
30
minutes
minutes
Total Time
40
minutes
minutes
Servings
1.3
liter
Ingredients
150
g
sült gesztenye
40
g
kesudió
vagy földimandula
50
g
kókuszreszelék
1,5
cm
vanília
2-3
evőkanál
eritrit
só
késhegynyi ízlés szerint
rumaroma
ízlés szerint
Instructions
Az összes hozzávalót a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük. Ráillesztjük a gép fejét, kiválasztjuk a megfelelő programot és elindítjuk.
Program: "száraz mag", "áztatott mag", "gabonatej", "soymilk", "five grain"
A program lejárta után a kész italt bele öntjük a géphez tartozó szűrőkancsóba. A szűrleményt spatulával kinyomkodjuk.