Go Back
+ servings
Print

Desszert ital gesztenyéből

Nagyon finom desszert ital a gesztenye szerelmeseinek. A szűrleményét süti töltelékként lehet felhasználni.
Prep Time 10 minutes
Cook Time 30 minutes
Total Time 40 minutes
Servings 1.3 liter

Ingredients

  • 150 g sült gesztenye
  • 40 g kesudió vagy földimandula
  • 50 g kókuszreszelék
  • 1,5 cm vanília
  • 2-3 evőkanál eritrit
  • késhegynyi ízlés szerint
  • rumaroma ízlés szerint

Instructions

  • Az összes hozzávalót a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük. Ráillesztjük a gép fejét, kiválasztjuk a megfelelő programot és elindítjuk.
  • Program: "száraz mag", "áztatott mag", "gabonatej", "soymilk", "five grain"
  • A program lejárta után a kész italt bele öntjük a géphez tartozó szűrőkancsóba. A szűrleményt spatulával kinyomkodjuk.