Borsókrémleves
Finom borsókrémlevest főztünk. A selymes állagot egy kis kesudióval tettük még gazdagabbá. Egy krémesen lágy, ízekben gazdag leves, amit egyszerűen nem lehet abbahagyni!
Elkészítési idő 10 minutes
Főzési idő 30 minutes
Összes idő 40 minutes
Mennyiség/űrtartalom 1 l
Alapanyagok
- 300 g zöldborsó (mi üvegeset használtunk)
- 10 ml olívaolaj
- 50 g vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 evőkanál petrezselyem
- 1 csipetnyi bors
- 1 db leveskocka
- 6 g só (ízlés szerint)
- 2 dl kesudió "tejszín"
- víz a maximum jelzésig
Így készítsd!
-
A hozzávalókat a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük.
-
Elindítjuk a Cream Soup programot.