Go Back
+ servings
Print

Borsókrémleves

Finom borsókrémlevest főztünk. A selymes állagot egy kis kesudióval tettük még gazdagabbá. Egy krémesen lágy, ízekben gazdag leves, amit egyszerűen nem lehet abbahagyni!
Prep Time 10 perc
Cook Time 30 perc
Total Time 40 perc
Servings 1 l

Ingredients

  • 300 g zöldborsó (mi üvegeset használtunk)
  • 10 ml olívaolaj
  • 50 g vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 evőkanál petrezselyem
  • 1 csipetnyi bors
  • 1 db leveskocka
  • 6 g (ízlés szerint)
  • 2 dl kesudió "tejszín"
  • víz a maximum jelzésig

Instructions

  • A hozzávalókat a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük.
  • Elindítjuk a Cream Soup programot.