Az árpa egy fantasztikus gabona. Személyes véleményünk, hogy a sűrű, krémes árpából készült tejszínhelyettesítő íze kicsit a cappuccinora emlékeztet.
percElőkészítési idő 10 minutes minutes
percFőzési idő 35 minutes minutes
Összesen 45 minutes minutes
Mennyiség/űrtartalom: 1.3 liter
Hozzávalók
- 105 g árpa
- 36 g kókuszreszelék Ha főzéshez, habaráshoz készül a "tejszín" akár el is hagyhatjuk, viszont így az elkészült eredmény kicsit nyákosabb lesz.
- 50 g kókuszzsír
- 1 evőkanál kollagén peptid elhagyható, állati eredetű, vegetáriánusoknak/vegánoknak nem javasoljuk.
- 1 g himalája só
- víz a minimum jelzésig
Így készítsd!
- Az összes hozzávalót a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük. Ráillesztjük a gép fejét, kiválasztjuk a megfelelő programot és elindítjuk.
- Program: "kása", "sűrítők", "cereal"
- A program lejárta után a kész tejszínt beleöntjük a géphez tartozó szűrőkancsóba. A szűrleményt spatulával kinyomkodjuk.
További információk
Te is szeretnél ilyen finom tejszínhelyettesítőt főzni? Kattints IDE!

