Nyomtatás
"Árpatejszín"
Az árpa egy fantasztikus gabona. Személyes véleményünk, hogy a sűrű, krémes árpából készült tejszínhelyettesítő íze kicsit a cappuccinora emlékeztet.
Elkészítési idő 10 minutes
Főzési idő 35 minutes
Összes idő 45 minutes
Mennyiség/űrtartalom 1.3 liter
-
105
g
árpa
-
36
g
kókuszreszelék
Ha főzéshez, habaráshoz készül a "tejszín" akár el is hagyhatjuk, viszont így az elkészült eredmény kicsit nyákosabb lesz.
-
50
g
kókuszzsír
-
1
evőkanál
kollagén peptid
elhagyható, állati eredetű, vegetáriánusoknak/vegánoknak nem javasoljuk.
-
1
g
himalája só
-
víz
a minimum jelzésig
-
Az összes hozzávalót a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük. Ráillesztjük a gép fejét, kiválasztjuk a megfelelő programot és elindítjuk.
-
Program: "kása", "sűrítők", "cereal"
-
A program lejárta után a kész tejszínt beleöntjük a géphez tartozó szűrőkancsóba. A szűrleményt spatulával kinyomkodjuk.
Te is szeretnél ilyen finom tejszínhelyettesítőt főzni? Kattints IDE!