Ananászkrémleves

Ananászkrémleves

Finom, frissítő ananászleves ami télen és nyáron is megállja a helyét.
Elkészítési idő 10 minutes
Főzési idő 30 minutes
Összes idő 40 minutes
Mennyiség/űrtartalom 1.8 liter

Alapanyagok

  • 350 g ananász 1 közepes ananász
  • 4 evőkanál eritrit
  • 2 teáskanál Gál glicin
  • 2 csomag No Carb vaníliás pudingpor
  • 1 teáskanál fahéj
  • friss citromlé pár csepp
  • 100 g totu krém extra
  • kókusztej a maximum jelzésig

Így készítsd!

  1. Az ananászt meghámozzuk, kivágjuk a kemény torzsáját, kis kockákra vágjuk,
  2. Az összes hozzávalót a Vegital növényi italkészítő tartályába rakjuk, felöntjük a maximum jelzésig kókusztejjel.
  3. Juice funkcióval ledaráljuk.
  4. Majd a Smooth Soup programmal készre főzzük.
  5. Az elkészített krémlevest mandulaszelettel megszórva kínáljuk, ha szükséges tovább ízesítjük.

Jegyzetek

Mojzes Éva receptje (https://mojzeske.blogspot.com/)

A tejmentesreceptek.hu oldalon található receptek, fotók és további tartalmak felhasználása részben, vagy egészben, kizárólag a Vegital írásos engedélyével történhet. A tartalmak engedély nélküli publikációja jogi következményeket von maga után.

Recept kereső
Legújabb receptek