Ananászkrémleves
Finom, frissítő ananászleves ami télen és nyáron is megállja a helyét.
Elkészítési idő 10 minutes
Főzési idő 30 minutes
Összes idő 40 minutes
Mennyiség/űrtartalom 1.8 liter
Alapanyagok
- 350 g ananász 1 közepes ananász
- 4 evőkanál eritrit
- 2 teáskanál Gál glicin
- 2 csomag No Carb vaníliás pudingpor
- 1 teáskanál fahéj
- friss citromlé pár csepp
- 100 g totu krém extra
- kókusztej a maximum jelzésig
Így készítsd!
-
Az ananászt meghámozzuk, kivágjuk a kemény torzsáját, kis kockákra vágjuk,
-
Az összes hozzávalót a Vegital növényi italkészítő tartályába rakjuk, felöntjük a maximum jelzésig kókusztejjel.
-
Juice funkcióval ledaráljuk.
-
Majd a Smooth Soup programmal készre főzzük.
-
Az elkészített krémlevest mandulaszelettel megszórva kínáljuk, ha szükséges tovább ízesítjük.
Jegyzetek
Mojzes Éva receptje (https://mojzeske.blogspot.com/)