Nyomtatás
Ananászkrémleves
Finom, frissítő ananászleves ami télen és nyáron is megállja a helyét.
Elkészítési idő 10 minutes
Főzési idő 30 minutes
Összes idő 40 minutes
Mennyiség/űrtartalom 1.8 liter
-
350
g
ananász
1 közepes ananász
-
4
evőkanál
eritrit
-
2
teáskanál
Gál glicin
-
2
csomag
No Carb vaníliás pudingpor
-
1
teáskanál
fahéj
-
friss citromlé
pár csepp
-
100
g
totu krém extra
-
kókusztej
a maximum jelzésig
-
Az ananászt meghámozzuk, kivágjuk a kemény torzsáját, kis kockákra vágjuk,
-
Az összes hozzávalót a Vegital növényi italkészítő tartályába rakjuk, felöntjük a maximum jelzésig kókusztejjel.
-
Juice funkcióval ledaráljuk.
-
Majd a Smooth Soup programmal készre főzzük.
-
Az elkészített krémlevest mandulaszelettel megszórva kínáljuk, ha szükséges tovább ízesítjük.
Mojzes Éva receptje (https://mojzeske.blogspot.com/)