Előkészítés | 15 perc |
Program idő/főzés | 36 óra |
Mennyiség |
fő
|
Hozzávalók
- 300 g káposzta legyalulva
- 1 db birsalma felszeletelve
- 1 közepes fej vöröshagyma
- 4-5 db babérlevél
- 1 evőkanál színes bors
- 2 evőkanál himalája só
- 1 db bio citrom leve
- 1 db zöldségek és gyümölcsök fermentáló starter keveréke
- víz amennyi elfedi
Hozzávalók
|
Elkészítés
- A káposztás keverékre annyi vizet öntünk, hogy elfedje.
- Elindítjuk a Kimchi programot és 36 órára állítjuk.
- Ha lejárt a program üvegbe tesszük és hűtőben tároljuk.
- Ezzel az időintervallummal egy kellemesen savanyú, de ropogós káposztát kapunk. Amennyiben szeretnénk még savanyúbbra, puhábbra, az időintervallumot magasabbra állíthatjuk.
Megjegyzés
Te is szeretnél ilyen finom erjesztett savanyúságot készíteni? Kattints IDE!