“Kesudiótejszín”
Recept nyomtatása
Kesudió"tejszín" kókusszal
A kesudióból készült tejszínhelyettesítő krémes, selymes ízű, állaga az igazi tejszínre emlékeztet. Sűrítőként is tökéletesen funkcionál. kiváló főzelékekhez, desszertekhez és "joghurt" alapnak is.
Előkészítés 10 perc
Program idő/főzés 35 perc
Mennyiség
liter
Hozzávalók
Előkészítés 10 perc
Program idő/főzés 35 perc
Mennyiség
liter
Hozzávalók
Elkészítés
  1. Az összes hozzávalót a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük. Ráillesztjük a gép fejét, kiválasztjuk a megfelelő programot és elindítjuk.
  2. Program: "kása", "sűrítők", "cereal"
  3. A program lejárta után a kész tejszínt beleöntjük a géphez tartozó szűrőkancsóba. A szűrleményt spatulával kinyomkodjuk.
  4. A megmaradt szárazanyag kiválóan alkalmas liszt, sütemény készítésére, de akár sütemény tölteléket is összeállíthatunk belőle. Lehet muffin, tortalap, vagy kevert sütemény is.
Megjegyzés

Te is szeretnél ilyen finom tejszínhelyettesítőt főzni? Kattints IDE!

A tejmentesreceptek.hu oldalon található receptek, fotók és további tartalmak felhasználása részben, vagy egészben, kizárólag a Vegital írásos engedélyével történhet. A tartalmak engedély nélküli publikációja jogi következményeket von maga után.

Recept kereső
Legújabb receptek