Előkészítés | 10 perc |
Program idő/főzés | 35 perc |
Mennyiség |
liter
|
Hozzávalók
- 130 g mák
- 36 g kókuszreszelék
- 30 g rizs
- 20 ml Olajessimo
- 10 g kollagén peptid elhagyható, állati eredetű, vegetáriánusoknak/vegánoknak nem javasoljuk.
- 60 g eritrit
- 1 kk glicin
- 50 g mazsola
- 2 kk fahéj
- 0,5 bio citromhéj
- 1-3 cm vaníliarúd
- 1 g himalája só
- víz a maximum jelzésig
Hozzávalók
|
Elkészítés
- Az összes hozzávalót Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük. Ráillesztjük a gép fejét, kiválasztjuk a megfelelő programot és elindítjuk.
- Program: "száraz mag", "áztatott mag", "gabonatej", "soymilk", "five grain"
- A program lejárta után a kész italt beleöntjük a géphez tartozó szűrőkancsóba. A szűrleményt spatulával kinyomkodjuk.
- A desszert ital variációkból megmaradt szárazanyag kiválóan alkalmas sütemények készítésére, de akár sütemény tölteléket is összeállíthatunk belőlük. Lehet muffin, tortalap, vagy kevert sütemény is
Megjegyzés
Kíváncsi vagy mivel főztük? Kattints IDE!