Finom borsókrémlevest főztünk. A selymes állagot egy kis kesudióval tettük még gazdagabbá. Egy krémesen lágy, ízekben gazdag leves, amit egyszerűen nem lehet abbahagyni!
percElőkészítési idő 10 perc perc
percFőzési idő 30 perc perc
Összesen 40 perc perc
Mennyiség/űrtartalom: 1 l
Hozzávalók
- 300 g zöldborsó (mi üvegeset használtunk)
- 10 ml olívaolaj
- 50 g vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 evőkanál petrezselyem
- 1 csipetnyi bors
- 1 db leveskocka
- 6 g só (ízlés szerint)
- 2 dl kesudió "tejszín"
- víz a maximum jelzésig
Így készítsd!
- A hozzávalókat a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük.
- Elindítjuk a Cream Soup programot.

