Egy isteni gombamártást készítettünk, finom csiperkéből, egy kis kesudióval, hogy extra selymes legyen! Egy gazdag, krémes mártás, amit friss tésztával, vegán sajttal és petrezselyemmel tálaltunk.
percElőkészítési idő 15 minutes minutes
percFőzési idő 35 minutes minutes
Összesen 50 minutes minutes
Mennyiség/űrtartalom: 1 liter
Hozzávalók
- 200 g csiperke gomba
- 80 g kesudió
- 50 g vöröshagyma
- 10 ml olívaolaj
- 5 g só
- 1 csipetnyi bors
- 1 csipetnyi kakukkfű (szárított)
- 1 csipetnyi rozmaring (szárított)
- 2 evőkanál friss petrezselyem
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 db leveskocka
- víz a minimum és maximum jelzés közé
Így készítsd!
- A vöröshagymát és a gombát egy kis olívaolajon megdinszteljük.
- A hozzávalókat a Vegital növényi italékészítőbe tesszük és elindítjuk a Cream Soup programot.