Gazpacho


Recept nyomtatása
Gazpacho
A gazpacho, egy klasszikus spanyol hideg leves, amely kiváló választás a forró nyári napokra. Főként friss zöldségekből készül, mint paradicsom, uborka, paprika és hagyma, amit olívaolajjal, ecettel és fokhagymával ízesítettünk. Ez a frissítő, könnyű leves nemcsak tápláló, de rendkívül ízletes is főként, ha jól behűtve tálaljuk.
Előkészítés 15 perc
Program idő/főzés 30 perc
Mennyiség
liter
Előkészítés 15 perc
Program idő/főzés 30 perc
Mennyiség
liter
Elkészítés
  1. A zöldségeket előkészítjük és felaprítjuk kis kockákra.
  2. Összekeverjük őket, majd egy pár kanálnyit félre teszünk belőle a tálaláshoz.
  3. A hozzávalókat a Vegital növényi italkészítő tartályába adagoljuk és elindítjuk a Juice programot.
  4. A levest a hűtőbe tesszük két órára, hogy összeérjenek az ízek. A félretett zöldségekkel tálaljuk.

A tejmentesreceptek.hu oldalon található receptek, fotók és további tartalmak felhasználása részben, vagy egészben, kizárólag a Vegital írásos engedélyével történhet. A tartalmak engedély nélküli publikációja jogi következményeket von maga után.

Recept kereső
Legújabb receptek