A gazpacho, egy klasszikus spanyol hideg leves, amely kiváló választás a forró nyári napokra. Főként friss zöldségekből készül, mint paradicsom, uborka, paprika és hagyma, amit olívaolajjal, ecettel és fokhagymával ízesítettünk. Ez a frissítő, könnyű leves nemcsak tápláló, de rendkívül ízletes is főként, ha jól behűtve tálaljuk.
Prep Time 15 minutesminutes
Cook Time 30 minutesminutes
Total Time 45 minutesminutes
Servings 1.2liter
Ingredients
550gparadicsom
380gkígyóuborka
200gkaliforniai paprika
70glilahagyma
3gerezdfokhagyma
15mlborecet
60mlolívaolaj
1csipetnyibors
5gsó
5gkristálycukor
víz a maximum jelzésig
Instructions
A zöldségeket előkészítjük és felaprítjuk kis kockákra.
Összekeverjük őket, majd egy pár kanálnyit félre teszünk belőle a tálaláshoz.
A hozzávalókat a Vegital növényi italkészítő tartályába adagoljuk és elindítjuk a Juice programot.
A levest a hűtőbe tesszük két órára, hogy összeérjenek az ízek. A félretett zöldségekkel tálaljuk.