Igazi nyári hangulatú "joghurt", amit kesudió alapból savanyítottunk.
A cseresznyét bármilyen idény gyümölccsel hellyettesíthetjük, így ízlésünknek megfelelően alakíthatjuk a ízeket.
percElőkészítési idő 1 minute minute
percFőzési idő 12 minutes minutes
Összesen 13 minutes minutes
Mennyiség/űrtartalom: 0.5 liter
Hozzávalók
"Joghurt" alap hozzávalói:
- 500 ml kesudió "tejszín"
- 1 adagolókanál joghurt baktérium kultúra
- 0,5 dl víz
Joghurt ízesítése:
- 500 ml kesudió "tejszín"
- 450 g cseresznye
- 50 g cukor (opcionális)
Így készítsd!
- Öntsd a kesudió alapot a fermentáló tartályába.
- Keverd el a baktérium kultúrát vízzel majd add hozzá az alaphoz.
- Indítsd el a joghurt programot a cooling funkcióval 12 órára állítva.
- Öntsd a cseresznyés "joghurt" hozzávalóit egy mixerbe és alaposan turmixold össze.