Cseresznyés “joghurt” kesudió alapból


Recept nyomtatása
Cseresznyés "joghurt" kesudió alapból
Igazi nyári hangulatú "joghurt", amit kesudió alapból savanyítottunk. A cseresznyét bármilyen idény gyümölccsel hellyettesíthetjük, így ízlésünknek megfelelően alakíthatjuk a ízeket.
Előkészítés 1 óra
Program idő/főzés 12 óra
Mennyiség
liter
Hozzávalók
"Joghurt" alap hozzávalói:
Joghurt ízesítése:
Előkészítés 1 óra
Program idő/főzés 12 óra
Mennyiség
liter
Hozzávalók
"Joghurt" alap hozzávalói:
Joghurt ízesítése:
Elkészítés
  1. Öntsd a kesudió alapot a fermentáló tartályába.
  2. Keverd el a baktérium kultúrát vízzel majd add hozzá az alaphoz.
  3. Indítsd el a joghurt programot a cooling funkcióval 12 órára állítva.
  4. Öntsd a cseresznyés "joghurt" hozzávalóit egy mixerbe és alaposan turmixold össze.

A tejmentesreceptek.hu oldalon található receptek, fotók és további tartalmak felhasználása részben, vagy egészben, kizárólag a Vegital írásos engedélyével történhet. A tartalmak engedély nélküli publikációja jogi következményeket von maga után.

Recept kereső
Legújabb receptek