Előkészítés | 1 óra |
Program idő/főzés | 12 óra |
Mennyiség |
liter
|
Hozzávalók
"Joghurt" alap hozzávalói:
- 500 ml kesudió "tejszín"
- 1 adagolókanál joghurt baktérium kultúra
- 0,5 dl víz
Joghurt ízesítése:
- 500 ml kesudió "tejszín"
- 450 g cseresznye
- 50 g cukor (opcionális)
Hozzávalók
"Joghurt" alap hozzávalói:
Joghurt ízesítése:
|
Elkészítés
- Öntsd a kesudió alapot a fermentáló tartályába.
- Keverd el a baktérium kultúrát vízzel majd add hozzá az alaphoz.
- Indítsd el a joghurt programot a cooling funkcióval 12 órára állítva.
- Öntsd a cseresznyés "joghurt" hozzávalóit egy mixerbe és alaposan turmixold össze.