Igazi nyári hangulatú "joghurt", amit kesudió alapból savanyítottunk.
A cseresznyét bármilyen idény gyümölccsel hellyettesíthetjük, így ízlésünknek megfelelően alakíthatjuk a ízeket.
Prep Time 1 minuteminute
Cook Time 12 minutesminutes
Total Time 13 minutesminutes
Servings 0.5liter
Ingredients
"Joghurt" alap hozzávalói:
500mlkesudió "tejszín"
1adagolókanáljoghurt baktérium kultúra
0,5dlvíz
Joghurt ízesítése:
500mlkesudió "tejszín"
450gcseresznye
50gcukor(opcionális)
Instructions
Öntsd a kesudió alapot a fermentáló tartályába.
Keverd el a baktérium kultúrát vízzel majd add hozzá az alaphoz.
Indítsd el a joghurt programot a cooling funkcióval 12 órára állítva.
Öntsd a cseresznyés "joghurt" hozzávalóit egy mixerbe és alaposan turmixold össze.