Igazi nyári hangulatú "joghurt", amit kesudió alapból savanyítottunk.
A cseresznyét bármilyen idény gyümölccsel hellyettesíthetjük, így ízlésünknek megfelelően alakíthatjuk a ízeket.
Elkészítési idő1minute
Főzési idő12minutes
Összes idő13minutes
Mennyiség/űrtartalom0.5liter
Alapanyagok
"Joghurt" alap hozzávalói:
500mlkesudió "tejszín"
1adagolókanáljoghurt baktérium kultúra
0,5dlvíz
Joghurt ízesítése:
500mlkesudió "tejszín"
450gcseresznye
50gcukor(opcionális)
Így készítsd!
Öntsd a kesudió alapot a fermentáló tartályába.
Keverd el a baktérium kultúrát vízzel majd add hozzá az alaphoz.
Indítsd el a joghurt programot a cooling funkcióval 12 órára állítva.
Öntsd a cseresznyés "joghurt" hozzávalóit egy mixerbe és alaposan turmixold össze.