Rebarbarás eperleves

A rebarbarás eperleves egy különleges és frissítő étel, amelyben az édes eper ízét a savanykás rebarbara egészíti ki. Ez a párosítás egyedülálló ízélményt nyújt, amely tökéletes választás egy forró nyári napon. A leves könnyed és frissítő, ideális előételként vagy desszertként is.
perc15 minutes
perc30 minutes
Összesen 45 minutes
Mennyiség/űrtartalom: 1 l

Hozzávalók
 

  • 300 g eper
  • 100 g rebarbara (hámozva)
  • 50 g cukor/eritrit
  • 8 g vaníliás cukor
  • 1 csipetnyi
  • 1,5 dl kesudió "tejszín"
  • víz a maximum jelzésig

Így készítsd!
 

  • A hozzávalókat a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük.
  • Elindítjuk a Cream Soup/Smooth Soup programot.
  • Az elkészült levest melegen és hidegen is fogyaszthatjuk.
Recept nyomtatása Pin Recipe

A tejmentesreceptek.hu oldalon található receptek, fotók és további tartalmak felhasználása részben, vagy egészben, kizárólag a Vegital írásos engedélyével történhet. A tartalmak engedély nélküli publikációja jogi következményeket von maga után.

Recept kereső
Legújabb receptek