A rebarbara savanykás ízű, piros szárú zöldség, mégis inkább gyümölcsként használjuk fel desszertekhez és édes leveshez. Gazdag C-vitaminban és rostokban. Egy nagyon finom, krémes levest főztünk belőle, ami behűtve ideális választás egy melegebb napon.
percElőkészítési idő 15 minutes minutes
percFőzési idő 30 minutes minutes
Összesen 45 minutes minutes
Mennyiség/űrtartalom: 1 l
Hozzávalók
- 150 g rebarbara (hámozva)
- 70 g cukor/eritrit
- 1 csipetnyi só
- 2 dl kesudió "tejszín"
- 1-2 csepp citromlé
- 20 g tápióka keményítő
- víz a maximum jelzésig
Így készítsd!
- A hozzávalókat a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük.
- Elindítjuk a Cream Soup programot.
- Az elkészült levest melegen és hidegen is fogyaszthatjuk.