Vegán házi karamellöntet


Recept nyomtatása
Vegán házi karamellöntet
Házi karamell szirup kesudió "tejszínnel". Tökéletes fagyira, desszertekhez, vagy rizshab tetejére. Hűtőben hetekig megőrzi finom ízét.
Előkészítés 10 perc
Program idő/főzés 20 perc
Mennyiség
ml
Hozzávalók
Előkészítés 10 perc
Program idő/főzés 20 perc
Mennyiség
ml
Hozzávalók
Elkészítés
  1. Öntsd a cukrot egy magasabb falú fazékba.
  2. Várj, amíg a cukor elkezd karamellizálódni, majd óvatosan keverd át.
  3. Add hozzá a sót.
  4. Óvatosan öntsd bele a kesudió "tejszínt".
  5. Add hozzá a vajat.
  6. Alaposan keverd össze.
  7. Hűtőben két hétig tartós marad.

A tejmentesreceptek.hu oldalon található receptek, fotók és további tartalmak felhasználása részben, vagy egészben, kizárólag a Vegital írásos engedélyével történhet. A tartalmak engedély nélküli publikációja jogi következményeket von maga után.

Recept kereső
Legújabb receptek