Az avokádós forró csoki egy különleges és ízletes alternatíva a hagyományos forró csokoládénak, különösen azoknak, akik kerülik a tejtermékeket. Ez a ital az avokádó krémes textúráját és egészséges zsírjait kombinálja a gazdag kakaóval.
Mennyiség/űrtartalom:    1.2 l
Hozzávalók
- 250 g banán (2 db)
 - 60 g kesudió
 - 20 g datolya
 - 50 g avokádó (fél avokádó)
 - 5 g kakaópor
 - kókusztej a minimum és maximum jelzés közé
 
Így készítsd!
- Hámozd meg a banánt és az avokádót, majd a többi hozzávalóval együtt öntsd a Vegital növényi italkészítő tartályába.
 - Indítsd el a Juice programot. Ha lejárt (kb. 3 perc), a Five Grain program következik.
 - Az elkészült italt melegen és hidegen is fogyaszthatjuk. Ha a hűtőbe teszed, pár óra múlva egy isteni finom kakaós pudingot kanalazhatsz.
 
								
															
								
								
