Avokádós forró csoki/puding
Az avokádós forró csoki egy különleges és ízletes alternatíva a hagyományos forró csokoládénak, különösen azoknak, akik kerülik a tejtermékeket. Ez a ital az avokádó krémes textúráját és egészséges zsírjait kombinálja a gazdag kakaóval.
Mennyiség/űrtartalom 1.2 l
Alapanyagok
- 250 g banán (2 db)
- 60 g kesudió
- 20 g datolya
- 50 g avokádó (fél avokádó)
- 5 g kakaópor
- kókusztej a minimum és maximum jelzés közé
Így készítsd!
-
Hámozd meg a banánt és az avokádót, majd a többi hozzávalóval együtt öntsd a Vegital növényi italkészítő tartályába.
-
Indítsd el a Juice programot. Ha lejárt (kb. 3 perc), a Five Grain program következik.
-
Az elkészült italt melegen és hidegen is fogyaszthatjuk. Ha a hűtőbe teszed, pár óra múlva egy isteni finom kakaós pudingot kanalazhatsz.